MALATYA / BATTALGAZİ - Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu

Orduzu Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu

Adres
Orduzu Mah. Kaldırım Sok. Mecit Şahaplıoğlu Ortaokulu no177 iç kapı1 Battalgazi /Malatya
Vizyon
TÜRK MİLLİ EĞİTİM SİSTEMİNİN GENEL AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA,ÖĞRENME İÇİN HER TÜRLÜ FIRSATIN SAĞLANDIĞI BİLGİLİ,BECERİLİ VE İYİ BİR AHLAKA SAHİP, NİTELİKLİ ÖĞRENCİLERİN YETİŞTİRİLDİĞİ ,TERCiH EDİLEN BİR KURUM OLMAKTIR.
Misyon
MİLLİ EĞİTİM TEMEL KANUNUNDA YER ALAN GENEL VE ÖZEL AMAÇLARA UYGUN OLARAK,SAĞLAM KARAKTERLİ,DÜRÜST,KUVVETLİ BİR VATAN VE MİLLET SEVGİSİ OLAN İNSANİ,MİLLİ VE AHLAKİ DEĞERLERLE DONANMIŞ,ÜLKESİNE YARARLI,OKUYAN,İNCELEYEN,ARAŞTIRAN,MİLLİ VE EVRENSEL DEĞERLERİ BENİMSEYEN,ARAŞTIRMACI,SORGULAYICI,KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN GÖREV VE SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE OLAN ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR.
Başlangıç 8:30 Bitiş:15:10
Ulaşım
Kaldırım Otobüsleri ile yapılmaktadır. (401 numara) Her yarım saatte bir geçmektedir.(Orduzu Otobüs durakları)
Futsal Kız